Hållbar inredning som framhäver det unika i varje hem

Återbruk, kvalitet, lokalt

Dessa är ledord som genomsyrar varje projekt hos Home Treasures.

Återbruk
Home Treasures älskar att hitta skatter, därav namnet! Vi försöker alltid inkorporera objekt som någon annan redan ägt och älskat i våra projekt. Gamla saker har en historia och själ, och är dessutom ofta av bättre kvalitet än nyproducerade motsvarigheter. Vi letar igenom loppisar, second hand-butiker och auktioner efter de finaste föremålen och möblerna till just ditt hem. 

 

Kvalitet

Saker som håller längre är bättre för både miljön och plånboken. Därför strävar Home Treasures alltid efter bästa möjliga kvalitet i förhållande till din budget. Samtidigt arbetar vi också med ekonomisk hållbarhet för våra kunder — vi hittar en balans mellan pris och kvalitet, och är medvetna om att dyrast inte nödvändigtvis är bäst.

Lokalt

Home Treasures värnar om en levande landsbygd, och eftersom vi själva lever och arbetar på landsbygden är det otroligt viktigt för oss att stötta andra lokala företag! Därför använder vi oss i så stor utsträckning som möjligt av lokala återförsäljare och hantverkare. Genom att minska transportsträckan gör vi också ett mindre klimatavtryck.

Homestyling
Inredning

Hem att trivas i

Vad är ett hem?

Någonstans att sova och förvara sina saker? Fyra väggar och ett tak?

Home Treasures menar att ett hem är någonstans att leva, trivas, vila, skratta, gråta, utvecklas, umgås, njuta, återhämta sig och växa. Ditt hem ska spegla den du är, fylla de funktioner du behöver och utvecklas tillsammans med dig.

Vi inreder hem som tar hänsyn till allt detta. Vi analyserar dina behov, hur du använder ditt hem och vilken förvaring du behöver. Vi hjälper dig att identifiera vad du gillar och inte med ditt hem både i sin nuvarande form och så som det har potential att bli.

 

Utifrån detta tar vi tillsammans fram ett hem som passar just dig.

Hem som sticker ut

Genom att hitta de bästa möblerna, färgerna och materialen för just dig och ditt hem skapar vi smakfulla och dynamiska miljöer som skiljer sig från mängden.

 

Oavsett vad utgångsläget är och vilken typ av tjänst du använder, lovar vi att ta fram det unika i just ditt hem.

Vid homestyling är detta extra viktigt, då vi hjälper dig att fånga potentiella köpares uppmärksamhet och väcka deras nyfikenhet genom att presentera något annorlunda som samtidigt tilltalar många.

IMG_8392.jpg