IMG_0540.jpg

Bakgrund

Home Treasures drivs av mig,  Anna Wiklander.

Min akademiska bakgrund är inom socialantropologi och statsvetenskap, och jag har tidigare arbetat främst inom statlig och kommunal verksamhet som handläggare och socialsekreterare.

Min passion har dock alltid varit för inredning, färg och form. Jag har även så länge jag kan minnas älskat gamla saker och att gå på skattjakt på både second hand-affärer och ute i lador hemma på gården där jag växte upp.

Ett stort hus i Dalsland

Efter att jag och min man 2019 framgångsrikt sålde vår lägenhet i Stockholm som jag inrett och stylat väcktes idén att förvandla mitt intresse till en karriär. Jag började därför studera till certifierad inredare och homestylist på min fritid.

 

Ett år senare blev vi blixtförälskade i ett enormt sekelskifteshus i Dalsland, sålde vår dåvarande lägenhet i Göteborg och nu bor vi i vårt drömhus i Tösse utanför Åmål!

IMG_6906 3.jpg
IMG_0546.jpg

Hållbar inredning

Numera är jag certifierad inredare och homestylist genom Inredningsskolan Wittstock och driver mitt företag på heltid.

 

Min vision med Home Treasures är att genom stor del återbruk och lokala leverantörer skapa inbjudande, praktiska och trivsamma hem, samtidigt som jag främjar hållbarhet för både planeten, kundens ekonomi och lokalsamhället.